Víziállat-egészségügyi tanfolyam

Hír kép A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság a Magyar Haltermelők és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetsége (MAHAL) víziállat-egészségügyi tanfolyamot szervez.
A képzés célja a résztvevők víziállat-egészségügyi ismereteinek bővítése annak érdekében, hogy a víziállat-egészségügyi felügyeleti feladatokat megfelelő képesítéssel rendelkező víziállat-egészségőrök láthassák el. A tanfolyam programja a mellékletben található.

A tanfolyam időpontja: 2014. november 19.

A tanfolyam helyszíne: Griff Irodaház 1113 Budapest Bartók Béla út 152. 1. emelet „ Márvány” különterem
 
A tanfolyamon történő étkezés díja, 5000 Ft  ami tartalmazza az büféebéd és a kávészünetekben történő ellátás költségeit. A képzés költségei (terembérlet, honoráriumok, vizsgáztatás, bizonyítvány) a Földművelésügyi Minisztérium  Parlamenti és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya 2014. áprilisi határozata alapján pályázati támogatásból lesznek finanszírozva.  Az étkezés díját a MAHAL bankszámlájára történő átutalással kell teljesíteni (K&H Bank: 10402166–21617687–00000000). A képzés díjáról a MAHAL a beérkezést követően számlát állít ki.
 
A tesztvizsga sikeres teljesítése esetén a bizonyítványt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatósága fogja kiállítani és megküldeni.
 
A tanfolyamra jelentkezni a mellékelt adatlap kitöltésével, és elektronikus úton történő megküldésével lehet. A jelentkezéseket 2014. november 14. 14 óráig fogadja: MAHAL titkárság iroda@magyarhal.hu  A tanfolyam maximális létszáma 50 fő. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk. Amennyiben nagyobb érdeklődés mutatkozik, 2015 februárjában újabb tanfolyamot szervezünk.

Az adatlap és/vagy a díj befizetése nélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezést!

A tanfolyammal kapcsolatos esetleges kérdéseivel forduljon bizalommal Schmidtné Vízi Hajnalkához és Dr. Szathmári Lászlóhoz (tel: +36 1 355 7019; e-mail: iroda@magyarhal.hu vagy  szathmaril@magyarhal.hu

Budapest, 2014. október 28.

Üdvözlettel:

Dr. Nemes Imre

Dr. Szathmári László

elnökhelyettes, igazgató-főállatorvos

NÉBIH

Igazgató

MAHAL

 
Dátum: 2014.10.30.
<< Vissza