MEGHÍVÓ: A MARKETING SZEREPE A HALTERMELÉSBEN

Hír kép
IDŐPONT: 2017. szeptember 1. péntek, 9.00 órától
HELYSZÍN: Ökoturisztikai Fogadóközpont, Sáregres, Rétimajor
 
A HALFOGYASZTÁS NÖVELÉSE évek óta kormányzati törekvés, de minden haltermelő pontosan tudja, hogy a központi marketing kevés ahhoz, hogy átütő sikereket érhessünk el, hiszen marketing szemléletű termelés és a kapcsolódó területek összefogása nélkül jelentős eredményeket nehéz elérni.
A MARKETING nem csupán a termék hirdetése, promóciója, eladásra való törekvése. Az igazi marketing szemlélet már a termék előállításától, sőt az azt megelőző folyamatoktól indul, figyelembe veszi a fogyasztó igényeit, feltérképezi a lehetséges eladási csatornákat, komplexen vizsgálja a termelés és az értékesítés kérdéseit.
VAJON MIT SZERETNE A VÁSÁRLÓ? Melyek az aktuális trendek, és melyek az állandó tényezők, amelyek befolyásolják a séfeket abban, hogy milyen halat válasszanak az étlapok összeállításakor? Mi a Minőségi Magyar Hal kritériumrendszere? Milyen jó példákat láthattunk az elmúlt években, amelyek mindannyiunk számára tanulságosak? Célunk, hogy gondolatokat ébresszünk, segítsünk abban, hogy megismerjük a fogyasztót, kicsit a vendéglátás szemüvegén át is láttassuk a haltermelést, illetve, hogy jó példákat mutassunk be: utakat, amelyek már sikeresek, vagy sikerrel kecsegtetnek.
ELŐADÓINK között köszönthetjük Bíró Lajos séfet, a magyar gasztronómia egyik meghatározó szereplőjét, Németh Péter kutatót, a legutóbbi átfogó kutatást készítő cég munkatársát, akik feltérképezték a magyar vásárlók halfogyasztási preferenciáit, valamint Szabó-Széles Yvettet a NÉBIH-ÉLBC munkatársát is, aki a konferencia egyik előadásában ismerteti a Minőségi magyar hal védjegy kritériumrendszerét.
Az előadások után lehetőség van kérdéseket feltenni, a témakörökről kicsit beszélgetni, egy jó hangulatú együtt gondolkodásra invitáljuk Magyarország haltermelőit és halászati szakembereit.
 
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK, A RÉSZVÉTEL INGYENES!
 
Regisztrálni a konferencia@aranyponty.hu címen, vagy a www.konf.retimajor.hu weboldalon lehet 2017. augusztus 25-ig! A rendezvényterem befogadóképessége 60 fő, a jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében regisztráljuk, az első 60 jelentkező tud részt venni az eseményen. Kérjük, ha az étkezéssel kapcsolatosan különleges kérése van (intolerancia, ételérzékenység, diéta stb.) jelezze nekünk!
 
 
 
Dátum: 2017.08.08.
<< Vissza